WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V90 Stationwagen 2.5 179PK
Bouwjaar 11.1996 - 10.1997

ABS sensoren VOLVO V90 Stationwagen 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw VOLVO V90 Stationwagen 2.5

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO V90 Stationwagen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI StabilisatorstangenLAMBORGHINI SpoorstangFERRARI Remschijven. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.