WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V90 Stationwagen 2.5 170PK
Bouwjaar 11.1996 - 10.1998

ABS sensoren VOLVO V90 Stationwagen 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw VOLVO V90 Stationwagen 2.5

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Elke VOLVO V90 Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Rofren Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Je kunt bij ons betalen via {LIST}