WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 II 2.4 AWD 165PK
Bouwjaar 03.2000 - 09.2003

ABS sensoren VOLVO V70 II 2.4 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO V70 II 2.4 AWD

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI SpoorstangBUICK WiellagersSKODA Remblokken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO V70 II

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past.

ABS-sensoren in het wiellager

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.