WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V50 2.4 Tdi 163PK
Bouwjaar 05.2007 - 12.2010

ABS sensoren VOLVO V50 2.4 Tdi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO V50 2.4 Tdi

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO V50, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA StuurkogelsMAZDA RemschijvenFORD Stabilisatorstangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.