100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V50 1.8 FlexFuel 125PK
Bouwjaar 01-2005 - 12-2010

ABS sensoren VOLVO V50 1.8 FlexFuel

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemschijvenAUDI RemslangenIVECO Wielnaven.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO V50 1.8 FlexFuel

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO V50

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.