WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 2.5 179PK
Bouwjaar 11.1996 - 10.1997

ABS sensoren VOLVO S90 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO S90 2.5

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIA SpoorstangVAUXHALL DraagarmenDAF Remtrommels. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO S90

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

ABS-sensoren in het wiellager

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.