WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 2.5 170PK
Bouwjaar 11.1996 - 10.1998

ABS sensoren VOLVO S90 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO S90 2.5

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, ABS, Rofren, Zimmermann, Textar, TRW en Bendix

ABS-sensoren in het wiellager

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU StabilisatorstangenMINI RemslangenALFA ROMEO Wielnaven. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO S90

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.