100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.4 AWD 165PK
Bouwjaar 10-1998 - 05-1999

ABS sensoren VOLVO S70 2.4 AWD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO S70
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30417
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
Motorcode: B5244T
lengte: 1345/1720 mm
lengte: 1720 mm
gewicht : 0,21 kg
58% KORTING
148,20
352,86
incl. BTW
Meer informatie
Prijs is per stuk en inclusief BTW.
Reviews: 14

ABS sensor kopen voor uw VOLVO S70 2.4 AWD

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO S70

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemschoenenIVECO FuseekogelsFORD Remtrommels. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren.