100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.3 265PK
Bouwjaar 04-1999 - 09-2000

ABS sensoren VOLVO S70 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S70 2.3 past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO S70

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.