100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S40 II 2.0 D4 131PK
Bouwjaar 07.2005 - 12.2006

ABS sensoren VOLVO S40 II 2.0 D4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw VOLVO S40 II 2.0 D4

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO S40 II

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.