100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO C70 II Cabriolet 2.0 D 136PK
Bouwjaar 01.2008 - 10.2009

ABS sensoren VOLVO C70 II Cabriolet 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO C70 II Cabriolet
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30419
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf chassis nr.: 107409
Gewicht: 0,05 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
50% Korting
25,33
50,65
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de VOLVO C70 II Cabriolet 2.0 D dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO C70 II Cabriolet

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROEN StabilisatorstangenDAIHATSU HandremkabelsFERRARI Remklauwen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!