WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 760 2.3 176PK
Bouwjaar 08.1984 - 08.1987

ABS sensoren VOLVO 760 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO 760 2.3

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO 760

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WielnavenTOYOTA ABS sensorenFIAT Wiellagers.