100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 740 2.0 200PK
Bouwjaar 09-1990 - 08-1992

ABS sensoren VOLVO 740 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO 740 2.0

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO 740

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.