WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 460 L 1.7 78PK
Bouwjaar 09.1989 - 08.1991

ABS sensoren VOLVO 460 L 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO 460 L 1.7 past.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO 460 L

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemslangenLEXUS RemschijvenSEAT Wiellagers. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.