WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 440 K 1.7 81PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1989

ABS sensoren VOLVO 440 K 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO 440 K 1.7

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN DraagarmenNISSAN Wielnaven. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO 440 K

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.