100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO 240 Kombi 2.8 155PK
Bouwjaar 10-1980 - 09-1982

ABS sensoren VOLVO 240 Kombi 2.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

ABS sensor kopen voor uw VOLVO 240 Kombi 2.8

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Elke VOLVO 240 Kombi heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Vervuilde ABS sensoren op uw VOLVO

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.