WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 2.5 CDTI 135PK
Bouwjaar 04.2003 - 07.2006

ABS sensoren VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.5 CDTI uitlezen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIVW VOLKSWAGENMAZDABUICKPONTIACSUZUKI. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensoren in het wiellager

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.