100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL SIGNUM 1.8 122PK
Bouwjaar 06-2003 - 07-2005

ABS sensoren VAUXHALL SIGNUM 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL SIGNUM 1.8

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL SIGNUM. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO ABS sensorenAUDI RemblokkenMERCEDES-BENZ Remslangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.