WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL SIGNUM 1.8 140PK
Bouwjaar 08.2005 - 05.2008

ABS sensoren VAUXHALL SIGNUM 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL SIGNUM 1.8

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Elke VAUXHALL SIGNUM heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.