100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D 4WD 61PK
Bouwjaar 07.1990 - 08.1994

ABS sensoren VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL MIDI II Bus 2.2 D 4WD

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL MIDI II Bus

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.