WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CORSA Mk III 1.6 SRi 150PK
Bouwjaar 05.2007 - 08.2014

ABS sensoren VAUXHALL CORSA Mk III 1.6 SRi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL CORSA Mk III 1.6 SRi

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL CORSA Mk III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemklauwenPLYMOUTH RemblokkenPORSCHE Stuurkogels. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.