WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 DTI 16V 75PK
Bouwjaar 10.2001 - 02.2012

ABS sensoren VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 DTI 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II 1.7 DTI 16V

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL COMBO TOUR Mk II

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemslangenSEAT RemtrommelsMG Handremkabels. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.