WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.0 110PK
Bouwjaar 09.1977 - 08.1986

ABS sensoren VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen 2.0

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART DraagarmenLEXUS StuurkogelsSKODA Wielnaven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL CARLTON Mk II Stationwagen komen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.