100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk V 1.6 180PK
Bouwjaar 08.2004 - 03.2009

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk V 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk V 1.6

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO StuurkogelsHONDA RemtrommelsDAIHATSU Remslangen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk V

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Elke VAUXHALL heeft een eigen VIN-nummer. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.