100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk V 1.9 CDTi 101PK
Bouwjaar 08-2005 - 11-2010

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk V 1.9 CDTi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk V 1.9 CDTi

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk V

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.