WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8 125PK
Bouwjaar 09.1994 - 08.1996

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk III 1.8

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL ASTRA Mk III past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.