100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.2 54PK
Bouwjaar 09.1984 - 08.1991

ABS sensoren VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback 1.2

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemtrommelsISUZU WiellagersRENAULT ABS sensoren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw VAUXHALL ASTRA Mk II Hatchback

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.