15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

ABS sensoren VAUXHALL AMPERA (R12)

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren via kenteken

Vind passende abs sensoren via je kenteken.


Ik heb geen kenteken, laat mij zoeken via merk, model & type.
Kies je VAUXHALL AMPERA uitvoering
Uitvoering
KW
Type auto

ABS-sensor op uw VAUXHALL AMPERA (R12) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIISUZUKIABMW. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

Een defect ABS-sensor herkennen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Altijd de juiste auto onderdelen

Wij bieden de simpelste webshop waarbij u eenvoudig de juiste onderdelen kunt vinden doormiddel van uw kenteken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, standaardnummer, of auto.

Copyright 2022 RemOnderdelen.nl - Alle rechten voorbehouden.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.