100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA YARIS 1.8 VVTi 132PK
Bouwjaar 11-2005 - 11-2010

ABS sensoren TOYOTA YARIS (_P9_) 1.8 VVTi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw TOYOTA YARIS (_P9_) 1.8 VVTi uitlezen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Een defect ABS-sensor herkennen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, TRW en Textar Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.