WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VENZA 3.5 4WD 272PK
Bouwjaar 11.2008 - 11.2016

ABS sensoren TOYOTA VENZA 3.5 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA VENZA 3.5 4WD

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA VENZA past. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.