100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VENZA 2.7 185PK
Bouwjaar 11.2008 - 11.2016

ABS sensoren TOYOTA VENZA 2.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA VENZA 2.7 komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA VENZA

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.