WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA VENZA 2.7 4WD 185PK
Bouwjaar 11.2008 - 11.2016

ABS sensoren TOYOTA VENZA 2.7 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL WielnavenBMW HandremkabelsLAND ROVER Remtrommels. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA VENZA 2.7 4WD

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA VENZA

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.