100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA URBAN CRUISER 1.33 99PK
Bouwjaar 01-2009 - 03-2016

ABS sensoren TOYOTA URBAN CRUISER 1.33

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA URBAN CRUISER 1.33

Wij controleren altijd bij de TOYOTA URBAN CRUISER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.