WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3 60PK
Bouwjaar 09-1982 - 09-1984

ABS sensoren TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA STARLET Stationwagen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.