WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3 56PK
Bouwjaar 02.1978 - 09.1984

ABS sensoren TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA STARLET Stationwagen 1.3

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Elke TOYOTA STARLET Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA DraagarmenOLDSMOBILE StuurkogelsINFINITI Remtrommels. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.