100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA SEQUOIA 5.7 4WD 381PK
Bouwjaar 11.2007 - tot heden

ABS sensoren TOYOTA SEQUOIA 5.7 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA SEQUOIA 5.7 4WD

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA SEQUOIA

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA HandremkabelsOLDSMOBILE FuseekogelsMAZDA Stuurkogels. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.