WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA SEQUOIA 4.6 314PK
Bouwjaar 01.2010 - 07.2012

ABS sensoren TOYOTA SEQUOIA 4.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA SEQUOIA 4.6

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij controleren altijd bij de TOYOTA SEQUOIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, TRW, Bendix, Pagid en Jurid Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.