WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA RAV 4 I 2.0 4WD 135PK
Bouwjaar 01.1994 - 09.1999

ABS sensoren TOYOTA RAV 4 I 2.0 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA RAV 4 I 2.0 4WD

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA RAV 4 I

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.