WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PASEO Coupé 1.5 116PK
Bouwjaar 08.1995 - 06.1999

ABS sensoren TOYOTA PASEO Coupé 1.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA PASEO Coupé 1.5

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA PASEO Coupé

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.