WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA MODELL F 2.0 D 67PK
Bouwjaar 04-1985 - 08-1988

ABS sensoren TOYOTA MODELL F 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA MODELL F 2.0 D

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA MODELL F

Gietijzer komt minder veel voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.