100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA MODELL F 1.8 4WD 79PK
Bouwjaar 11-1982 - 07-1986

ABS sensoren TOYOTA MODELL F 1.8 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA MODELL F 1.8 4WD

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA MODELL F

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.