WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER PRADO 4.0 V6 VVT-i 282PK
Bouwjaar 08-2009 - tot heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J15_) 4.0 V6 VVT-i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij controleren altijd bij de TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J15_) 4.0 V6 VVT-i dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

ABS-sensor op uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO (_J15_) uitlezen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Je kunt bij ons betalen via overboeking Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDODGEOLDSMOBILELAMBORGHINIBUICK. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.