WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D 190PK
Bouwjaar 08-2009 - tot heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS RemcilindersLINCOLN HandremkabelsSEAT Remklauwen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.