WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D 125PK
Bouwjaar 09.2002 - 07.2009

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO 3.0 D-4D

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA LAND CRUISER PRADO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.