100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8 288PK
Bouwjaar 01.2008 - tot heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 4.7 V8

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA LAND CRUISER 200

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemtrommelsIVECO RemcilindersMITSUBISHI Fuseekogels. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.