WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA LAND CRUISER 200 4.5 D4-D 265PK
Bouwjaar 09.2007 - tot heden

ABS sensoren TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.5 D4-D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Elke TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) 4.5 D4-D heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

ABS-sensor op uw TOYOTA LAND CRUISER 200 (_J2_) uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGVW VOLKSWAGENLADABMW. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.