100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7 160PK
Bouwjaar 08.2005 - 05.2015

ABS sensoren TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER RemblokkenVOLVO ABS sensorenDACIA Remslangen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA HILUX VII Pick-up 2.7

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HILUX VII Pick-up dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.