WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 3.0 TD 4WD 116PK
Bouwjaar 11.2001 - 04.2005

ABS sensoren TOYOTA HILUX VI Pick-up 3.0 TD 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up 3.0 TD 4WD

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA HILUX VI Pick-up

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA WielnavenSKODA DraagarmenSSANGYONG Remschoenen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.