WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 145PK
Bouwjaar 08.1997 - 07.2005

ABS sensoren TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Vervuilde ABS sensoren op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up past. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS sensor kopen voor uw TOYOTA

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.