WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CROWN Stationwagen 3.0 200PK
Bouwjaar 09.1999 - 08.2003

ABS sensoren TOYOTA CROWN Stationwagen 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDGMCSSANGYONG.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke TOYOTA CROWN Stationwagen 3.0 heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CROWN Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

ABS-sensor op uw TOYOTA uitlezen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.